Contacten exporteren vanuit Roundcube webmail

Er is een gemakkelijke manier om je bestaande adressenboek in ‘Roundcube’ te exporteren. In deze handleiding leggen we jou uit hoe je dit kunt doen.

Exporteer je contacten/adressenboek uit Roundcube

1. Log allereerst in op de webmail van je Hosting.NL mailbox
    Klik hier als je niet weet waar je jouw webmail kunt vinden
  2. Klik vervolgens op ‘Contactpersonen’ links op de pagina
  3. Je ziet nu alle adressen in  je adressenboek en kunt via de knop ‘Exporteren’ rechtsboven het hele adressenboek exporteren

Om het geëxporteerde adressenboek nu te importeren naar je nieuwe RoundCube webmail gebruik je de knop ‘Importeren’.