E-mail van mailbox doorsturen naar een ander e-mailadres

In het Plesk controlepaneel kun je gemakkelijk binnenkomende e-mail van jouw mailbox laten doorsturen naar een ander e-mailadres.

Doorsturing instellen

1. Log in op Mijn Hosting
    2. Ga naar ‘Diensten‘ en klik op ‘Mijn Diensten‘
    3. Klik op de ‘Dienst’
    4. Klik op ‘Login op het plesk control panel‘
    5. Klik op ‘Mail’ -> ‘Mailaccounts’
    6. Klik op het e-mailadres waarvoor je de doorsturing wilt instellen
    7. Ga naar het tabje ‘Doorsturen’
    8. Vink ‘Het doorsturen van e-mailberichten activeren’ aan
    9. Je kunt kiezen om geen kopieën in de mailbox achter te laten
    10. Vul vervolgens bij ‘Inkomende berichten naar het volgende e-mailadres doorsturen’ het e-mailadres van ontvangst in
    11. Klik op ‘OK’