Een gratis SSL certificaat activeren voor een domeinalias

Volg onderstaande stappen om een gratis SSL certificaat te activeren.

1. Log in in Mijn SQR
  2. Klik op ‘Diensten’
  3. Klik op het juiste abonnement
  4. Klik op de knop ‘Login op het Plesk controle paneel’
  5. Klik onder de hoofd website op ‘SSL/TLS-certificaten’
  6. Klik nu op ‘Certificaat opnieuw uitgeven’
    Wij raden aan om de onderste drie vinkjes te activeren en ‘Beveilig het wildcard-domein’ uitgeschakeld te laten.
  7. Selecteer onder het kopje ‘Beschikbare domeinaliassen’ de domeinaliassen die je wilt beveiligen
  8. Klik op ‘Gratis ophalen’ om het certificaat opnieuw aan te vragen en te activeren.