Externe e-mailadressen toevoegen aan een Zimbra distributielijst

Voer de volgende stappen uit:

1. Ga naar het ‘Zimbra Administration Panel’ via de volgende link: https://zimbra-login.net:7071.
    2. Klik op ‘Manage’.
    3. Klik op ‘Distribution Lists’.
    4. Klik met rechts op jouw distributielijst en klik op ‘Edit’.
    5. Je kunt nu externe e-mail adressen toevoegen aan jouw distributielijst.
    6. Je kunt de e-mail adressen opgeven in het veld rechtsonder, onder de tekst ‘Or enter addresses below’.

Let op: dat de e-mail adressen gescheiden worden door een komma of op een nieuwe regel worden gezet.

• Zodra je klaar bent klik je op ‘Save’.