FTP ruimte van je domein beheren via bestandsbeheer

Met Plesk Bestandsbeheer kan je via het Plesk Control Panel de bestanden en mappen op de FTP ruimte van je domein beheren.

1. Log in op Mijn Hosting.
  2. Ga naar ‘Diensten‘ en klik op ‘Mijn Diensten‘
  3. Klik op de ‘Dienst’
  4. Klik op ‘Login op het plesk control panel‘
  5. Klik in het menu op ‘Domeinnaam‘ en klik vervolgens op je domein
  6. In het nu geopende venster klik je onder het kopje ‘Bestanden‘ op ‘Bestandsbeheer‘.
  7. Klik in het overzicht op een map van welke u de bestanden wenst te bewerken, bijvoorbeeld ‘httpdocs‘.
  8. Achter de bestanden & mappen staan verschillende iconen middels welke u bijvoorbeeld een bestand kunt hernoemen, openen, bekijken of wijzigen. Om de rechten van een bestand of map te wijzigen klik je op een regel onder de kop ‘Rechten‘.
  9. Via de balk boven de lijst met bestanden kunt u ook data verwijderen, wijzigen, verplaatsen en/of toevoegen.