het wachtwoord van een MySQL database gebruiker wijzigen

Volg onderstaande stappen om in Plesk het wachtwoord van een MySQL database gebruiker te wijzigen

  1. Log in op Plesk
  2. Klik in Plesk in de linker menu balk op Databases
  3. Klik in de rechter menu balk op User Management
  4. Klik op de MySQL database gebruiker waarvan je het wachtwoord wilt wijzigen
  5. Klik op Generate om een nieuw veilig wachtwoord in te stellen
    1. en eventueel op Show om het wachtwoord te tonen
  6. Klik op OK om het nieuwe wachtwoord in te stellen

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen