Hoe pas ik mijn inloggegevens van Mijn SQR aan?

Om je inloggegevens van jouw account aan te passen, log je in op Mijn SQR:

  1. Scrol naar rechtsboven waar ‘Hoi Jouw naam staat en klik op ‘Wijzig gegevens’.
  2. Je komt in het scherm ‘Mijn gegevens’.
  3. In het menu ‘Mijn account’ aan de linkerkant van je scherm kun je het wachtwoord wijzigingen via ‘Wijzig wachtwoord’.
  4. Vul je huidige wachtwoord in.
  5. Vul je nieuwe wachtwoord in.
  6. Bevestig je nieuwe wachtwoord
  7. Klik op ‘Wijzigingen opslaan’.

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30uur

Call us now
Bel direct+31 72 751 34 06

Direct antwoord

Chat
Start nueen chat

Antwoord in 1 minuut

Whatsapp
Whatsapp naar+31 72 751 34 06

Antwoord in 1 minuut

Mail
Stuur eene-mail

Antwoord in 1 uur