Hoe pas ik mijn inloggegevens van Mijn SQR aan?

Om jouw inloggegevens van jouw mijn SQR account log in op Mijn SQR.

In het overzicht aan de rechterkant vind je jouw gegevens.

• Klik aan de rechterkant op Gegevens aanpassen.
  • Je komt in het scherm met alle contactgegevens.
  • In het rechtermenu kun je het wachtwoord wijzigingen via Wijzig wachtwoord.
  • Vul het bestaande wachtwoord in, gevolgd door 2 maal het nieuwe wachtwoord.
  • Klik op Wijzigingen opslaan.

Je kunt ook op de button Mijn SQR (hier staat nu je naam) klikken, dan verschijnen de gegevens:
– Wijzig gegevens
– Contactpersonen/Sub-accounts
– Wijzig wachtwoord
– E-mails verstuurd
– Uitloggen.

Als je dan op Wijzig wachtwoord klikt dan kun je de inloggegevens voor jouw Mijn SQR account wijzigen.