Hoe schakel ik DMARC uit?

Loop je tegen problem aan die te maken lijken te hebben met DMARC? Je kunt dan overweg om DMARC tijdelijk uit te schakelen. Lees hieronder hoe je dat doet.

DMARC uitschakelen

  1. Log in op Mijn SQR.
  2. Klik nu op ‘Domeinnamen’ -> ‘Mijn domeinnamen’
  3. Klik vervolgens op de domeinnaam waarvoor je DMARC wilt uitschakelen
  4. Klik daarna op DNS beheer
  5. Verwijder de regel met als naam _dmarc.jouwdomein.nl

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Call us now
Bel direct+31 72 751 34 06

Direct antwoord

Chat
Start nueen chat

Antwoord in 1 minuut

Mail
Stuur eene-mail

Antwoord in 1 uur