Hoe stel ik een domeinnaam redirect in?

Via Mijn SQR kun je zelf een domein redirect instellen.
Dat doe je als volgt:

    1. Log hiervoor in op Mijn SQR met je gebruikersnaam en wachtwoord.
    2. Navigeer naar ‘Domeinnamen’ en klik op de domeinnaam waarvoor je de redirect wilt aanmaken.
    3. Klik in het linkermenu op ‘Domein doorsturen’.
    4. In het volgende scherm kun je de redirect instellen:

Klik op ‘Activeer Verwijzing’ om de redirect te activeren.

NB: Het kan een paar minuten duren alvorens de nieuwe redirect actief is. Gebruik een incognito venster om goed te kunnen testen.

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30uur

Call us now
Bel direct+31 72 751 34 06

Direct antwoord

Chat
Start nueen chat

Antwoord in 1 minuut

Whatsapp
Whatsapp naar+31 72 751 34 06

Antwoord in 1 minuut

Mail
Stuur eene-mail

Antwoord in 1 uur