PHP mail script

Gebruik onderstaand script om met behulp van PHP mail e-mail te versturen.

Pas ‘jouwemailadres@domein.nl’ aan naar jouw eigen e-mail adres.

<?php
// Email onderwerp, inhoud en verzenders
$subject = 'Dit is een SQR.NL test bericht';
$email = 'Dit bericht is bedoeld om de werking van de PHP mail functie te testen';
$to = 'jouwemailadres@domein.nl';
$from = 'jouwemailadres@domein.nl';
// Voeg e-mail headers toe
$headers = array();
$headers[] = "MIME-Version: 1.0";
$headers[] = "Content-type: text/plain; charset=iso-8859-1";
$headers[] = "From: SQR klantenservice <{$from}>";
$headers[] = "Reply-To: SQR klantenservice <{$from}>";
// Verstuur de mail
mail($to, $subject, $email, implode("\r\n", $headers));
?>

Kijk voor meer voorbeelden op https://www.php.net/manual/en/function.mail.php