SMTP gebruiker aanmaken om gebruik te maken van de uitgaande spamfilter

Wanneer je gebruik wilt maken van onze uitgaande Antispam en Antivirus Service kan je op twee manieren e-mail versturen.
In onderstaand artikel leggen wij je uit hoe je e-mail kunt versturen met behulp van een SMTP gebruikersnaam en wachtwoord.
Wil je een IP adres autoriseren om gebruik te maken van de uitgaande spamfilter? Lees dan dit artikel.

Benodigdheden:

Een SMTP gebruiker aanmaken

1. Log in op Mijn Hosting
      2. Klik op Diensten
      3. Klik op het juiste abonnement
      4. Klik op de knop Ga naar het controle paneel
      5. Klik op Gebruikers beheren onder Uitgaand
      6. Klik op Authenticating User
      7. Kies een gebruikersnaam, bijvoorbeeld smtp, en een wachtwoord
      8. klik daarna op Toevoegen en instellen

9. en vink op de volgende pagina Geldig afzenderadres vereist uit en klik op Opslaan

De uitgaande SMTP gebruiker is nu gereed voor gebruik!

Er zijn veel geavanceerde instellingen mogelijk. Als je daarmee aan de slag wilt gaan kan je dit artikel lezen of dit artikel om je e-mail programma, e-mail server of CMS te configureren om e-mail te versturen.