SMTP gebruiker aanmaken om gebruik te maken van de uitgaande spamfilter

Wanneer je gebruik wilt maken van onze uitgaande Antispam en Antivirus Service kan je op twee manieren e-mail versturen.
In onderstaand artikel leggen wij je uit hoe je e-mail kunt versturen met behulp van een SMTP gebruikersnaam en wachtwoord.
Wil je een IP adres autoriseren om gebruik te maken van de uitgaande spamfilter? Lees dan dit artikel.

Benodigdheden:

Een SMTP gebruiker aanmaken

1. Log in op Mijn SQR
  2. Klik op ‘Diensten’
  3. Klik op het juiste Inkomende én uitgaande Antispam en Antivirus abonnement
  4. Klik op de knop ‘Ga naar Spam Experts controle paneel’
  5. Klik op Gebruikers beheren onder ‘Uitgaand’
  6. Klik op ‘Authenticating User’

De uitgaande SMTP gebruiker is nu gereed voor gebruik!
Lees dit artikel om meer te leren over de geavanceerde instellingen of dit artikel om je e-mail programma, e-mail server of CMS te configureren om e-mail te versturen via de uitgaande spamfilter.