Hoe stel ik mijn mail in voor Outlook 2016 op Mac OS X?

Volg de stappen in deze handleiding om jouw mail in te stellen in jouw Outlook 2016 mail client op Mac OS X.

Methode 1, Outlook 2016 configureren:

1. Open Outlook (indien je al een e-mailadres hebt geconfigureerd hebt ga door naar Methode 2).
  2. Vul bij ‘E-mailadres’ het e-mailadres in.
  3. Outlook heeft nu voor ‘IMAP’ gekozen en de gebruikersnaam en het e-mailadres ingevuld.
  4. Vul je wachtwoord in.
  5. De servernaam van je hostingpakket. Deze kun je vinden in Mijn Hosting onder ‘Diensten’ -> ‘Mijn diensten’ -> Selecteer het juiste pakket -> ‘Hosting informatie’.
  6. Verander ‘poort 587’ naar ‘poort 465’.
  7. Klik op ‘Add account’, nu worden de gegevens gecontroleerd.
  8. Je kunt nu mail versturen en ontvangen vanuit Outlook 2016.

Methode 2, Indien je al mail met Outlook 2016 verzendt en ontvangt:

1. Open Outlook.
  2. Klik op ‘Preferences’.
  3. Selecteer ‘Accounts’.
  4. Klik op ‘Add E-mailaccounts’.
  5. Vul bij ‘E-mailadres’ het e-mailadres in.
  6. Outlook heeft nu voor ‘IMAP’ gekozen en de gebruikersnaam en het e-mailadres ingevuld.
  7. Vul je wachtwoord in.
  8. De servernaam van je hostingpakket. Deze kun je vinden in Mijn Hosting onder ‘Diensten’ -> ‘Mijn diensten’ -> Selecteer het juiste pakket -> ‘Hosting informatie’.
  9. Verander ‘poort 587’ naar ‘poort 465’.
  10. Klik op ‘Add account’, nu worden de gegevens gecontroleerd.
  11. Je kunt nu mail versturen en ontvangen vanuit Outlook 2016.