WordPress beheren via de WP Toolkit

In Plesk kun je jouw WordPress website gemakkelijk importeren én beheren via de WP Toolkit. De WP Toolkit is een handige applicatie waarmee je binnen een paar klikken WordPress kunt installeren, een bestaande WordPress website kunt koppelen, wachtwoorden wijzigen én zelfs kunt updaten. En dit zonder in te hoeven loggen in de wp-admin.

Voor websitebouwers en gebruikers dus een erg handige tool waarin je direct een overzicht hebt.

Hoe werkt de WordPress toolkit

Aangezien je veel kunt met de WP toolkit hebben we deze opgesplitst in verschillende handleidingen. Hieronder zie je de verwijzingen naar de juiste handleiding.

1. WordPress installeren via WP ToolKit
  2. Bestaande WordPress applicatie scannen aan de WP toolkit
  3. Inloggen op WordPress via de WP toolkit
  4. WordPress Admin wijzigen via WP toolkit
  5. WordPress updaten via WP toolkit
  6. Extra beveiligingscheck activeren
  7. Automatische updates uitvoeren