www.Meerdere
 
Gratis .nl, .eu, .de, .be, .com, .net of .org domeinnaam voor 12 maanden
 

Meer informatie voor je WordPress website

WordPress thema’s

Bepaal zelf aan de hand van een WordPress thema hoe jouw WordPress website eruit komt te zien. Met een ‘responsive’ thema zorg je ervoor dat jouw website ook goed wordt getoond op smartphone en tablet.

Automatisch WordPress installeren

De installatie verloopt bij WordPress hosting automatisch. Je hoeft dus niets te doen. Als de installatie is voltooid, ontvang je de gegevens om in te loggen en kun je direct aan de slag.

WordPress support

Op de WordPress supportwebsite helpen gebruikers elkaar. Je staat er dus niet alleen voor: stel vragen of adviseer anderen over een WordPress website.

Nederlandstalig

WordPress ondersteunt Nederlands en vele andere talen. Dit zorgt ervoor dat het systeem gemakkelijk te gebruiken is. Stel zelf in welke taal je het liefst gebruikt.

WordPress plugins

Met WordPress plugins is bijna alles mogelijk. Momenteel zijn er ruim 21.000 plugins beschikbaar voor jouw WordPress website. Plugins voeg je, zonder technische kennis, in een handomdraai toe aan jouw website.

WordPress en social media

De integratie van social media in jouw WordPress website gaat eenvoudig. Zo zorg je ervoor dat jouw content goed gelezen wordt via verschillende kanalen.


Reviews van klanten

Wat klanten zeggen over SQR.NL

 

De reden dat ik 2x klant ben

De beste cloud opslag 5 sterren

Nadat ik al een jaar als particulier klant was van SQR heb ik besloten om ook als zzp’er klant te worden. Zij bieden een ongelooflijk goede service, de prijs-kwaliteit verhouding is het beste van Nederland, panel waarin vrijwel alles zelf te regelen is en de flexibiliteit die ik nodig heb als zzp’er wordt mij gegeven waar mogelijk.

Ik zou geen andere partij aanraden!


Amrit

Prima hostingpartij

De beste cloud opslag 5 sterren

Bij SQR terechtgekomen voor een aantal domeinregistraties en hostingzaken voor verschillende organisaties. De aanvragen voor nieuwe domeinnamen worden snel verwerkt. Bij een probleem met verhuizen van een domein ben ik goed en vriendelijk geholpen door de servicedesk. Pluspunten zijn de prijs, de mogelijkheden om zelf zaken te regelen en de overzichtelijke website van SQR zelf.


Mark

TOP service!

De beste cloud opslag 5 sterren

Een verademing op zaken te doen met een bedrijf die service en klantvriendelijkheid als vanzelfsprekendheid ziet. Die je gewoon helpt met al je vragen en in duidelijke taal spreekt (zonder te vervallen in ‘nerd-taal’). Ze hebben alles snel en goed voor mij overgezet en alles was vrij vlot geregeld. Zodat mijn websites zonder problemen blijven werken.
GEWOON GOED!


Natasha

 

 

Host je WordPress website bij SQR.NL!

 

Maximale Performance

Onze databaseservers werken uitsluitend met supersnelle SSD’s, zodat je project altijd snel bereikbaar is voor bezoekers.

Gratis domeinnaam

Bij onze WordPress webhostingpakketten krijg je bij SQR.NL het eerste jaar gratis een .nl, .eu, .de, .be, .com, .net of .org domeinnaam.

Snel beginnen

De installatie gaat razendsnel. Daarna kan je gelijk in WordPress beginnen met je eigen blog, webshop of website op je eigen domeinnaam.

ISO gecertificeerd

SQR.NL host je site bij ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerde datacenters in Nederland wat zorgt voor een maximale veiligheid.

WordPress thema’s

Hoe je website eruit ziet wordt bepaald door het gekozen thema. Er zijn er duizenden ontwikkeld, dus geeft dit legio mogelijkheden. Via je WordPress Dashboard kun je ze bekijken en een keuze maken.

Support

Via onze supportartikelen, blogs en vlogs krijg je via onze site of nieuwsbrief antwoord op jouw vragen over WordPress hosting en hoe je dit Content Management Systeem het beste inricht.


 

Krachtig controlepaneel

 

Het beheren van jouw webhosting is eenvoudig zelf te regelen via ons Nederlandstalige controlepaneel: Mijn SQR. Je vindt hier een duidelijk overzicht van alle diensten die je bij ons afneemt. Registreer je vandaag nog en ervaar het gemak van ons controlepaneel.


 

Veelgestelde vragen over WordPress hosting

 

Ja, SQR.NL maakt gebruik van het netwerk van zustermaatschappij Cyso. Daardoor hebben we een razendsnelle verbinding en een hoge uptime garantie. De datacenters staan in Nederland en zijn ISO gecertificeerd. Meer informatie over Equinix en Global Switch.

Met jouw e-mail overstappen naar de voordelige e-mail van SQR.NL is een fluitje van een cent. In ons support artikel lees je stap voor stap hoe je snel en eenvoudig e-mailadressen kunt aanmaken en jouw oude mailbox kunt migreren naar de nieuwe omgeving.

Heb je al een bestaande WordPress website en wil je gebruik maken van één van onze hostingpakketten, bekijk dan ons webhosting aanbod. Het heeft bij een bestaande WordPress website namelijk niet veel nut om een WordPress installatie met een standaard thema te gaan gebruiken, want die heb je namelijk al.

Uiteraard willen wij je wel graag helpen met het overzetten van jouw WordPress website naar SQR.NL. Hiervoor hebben wij een uitgebreide handleiding inclusief video gemaakt. Ga direct aan de slag en volg de stappen op: Hoe verhuis ik mijn WordPress website?.

Maak je geen zorgen. Wij verhuizen je website, kosteloos, naar een hostingpakket van SQR.NL. Lees hier alles over onze verhuisservice.

De duur van de verhuizing van een website is afhankelijk van de hoeveelheid data die overgezet moet worden. In overleg met de klant plannen wij de verhuizing in en maken vooraf een schatting. Doorgaans duurt de verhuizing enkele uren.

 

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur

Call us now
Bel direct+31 72 751 34 06

Direct antwoord

Chat
Start nueen chat

Antwoord in 1 minuut

Mail
Stuur eene-mail

Antwoord in 1 uur